Etiket Sonuçları: OKUL

May

Beşiri İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından başlatılan "Beşiri Bir Tual, Ben de Bir Ressam" projesi kapsamında Bahçeli Kapaklı İlk ve Ortaokulu duvarları okulumuz Görsel Sanatlar Öğretmeni Ümit DERVİŞOĞLU, Müdür Yardımcısımız Murat ARSLAN ve öğrencilerimiz tarafından resimlerle donatıldı.

Nis

Okulumuzda öğrenimine devam eden ihtiyaç sahibi öğrencilerimiz yararına Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kulübümüz tarafından11 Mart 2024 / 29 Mart 2024 tarihleri arasında Ramazan Kumanyası kampanyası düzenlendi.

Kampanyaya katkı sunan tüm Öğrencilerimize, Velilerimize, Öğretmenlerimize ayrı ayrı teşekkür ederiz, Allah hepsinin hayrını kabul eylesin.

Ara

Okulumuzda Okul Temelli Mesleki Gelişim Kapsamında Eğitimler Verilmiştir. Eğitimlerde görevli akademisyen ve öğretmenlerimize katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

1)  TÜBİTAK Proje Hazırlama Yöntem ve Uygulamaları ( Erkan ALKAN )

2) Etkili Sınıf Yönetimi ve İstenmeyen Davranışlar  ( Dr. Şehmus ORAL )

3) İhmal ve İstismar Semineri ( Dilan SÜTÇÜ )

4) Eğitimde Öğretmenin Rolü ve Öğretmenin Sınıf Yönetimi ( Prof. Dr. Şemsettin DURSUN )

Kas

DEĞERLİ VELİLERİMİZ MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞIMIZ TARAFINDAN GÖNDERİLEN YAZI GEREĞİ ARTIK VELİLER GÖRÜŞMEK İSTEDİĞİ ÖĞRETMEN İÇİN ÖNCEDEN RANDEVU OLUŞTURMALARI GEREKMEKTEDİR. BU DOĞRULTUDA BİZ DE ÖĞRETMENLERİMİZİN MÜSAİT OLDUĞU GÜN VE SAATLERLE İLGİLİ BİR ÇİZELGE OLUŞTURDUK. ÖĞRETMENLERİMİZİN MÜSAİT OLDUKLARI GÜN VE SAATLER AŞAĞIDAKİ LİNKTEKİ ÇİZELGEDE MEVCUTTUR. ACİL DURUMLAR DIŞINDA TÜM VELİLERİMİZİN ÇİZELGEYE UYMALARINI BEKLİYORUZ.

Kas

Her sınıfın bir dikili ağacı olsun dedik ve meyve ağaçlarımızı öğrencilerimizle beraber diktik.

Kas

Hayırseverler tarafından okulumuza açtırılan su kuyusu sayesinde su problemimizi çözdük.

Gece gündüz demeden çalışan, emek veren herkese çok teşekkür ederiz.

Ekm

OKUL AİLE BİRLİĞİ GENEL KURUL TOPLANTIMIZ 21.10.2023 CUMARTESİ GÜNÜ SAAT 12:30'DA YAPILACAK OLUP TÜM VELİLERİMİZİN KATILIMLARINI BEKLİYORUZ. TOPLANTININ GÜNDEM MADDELERİ VE DAVETEYESİNE AŞAĞIDAKİ LİNKE TIKLAYARAK ULAŞABİLİRSİNİZ.