İkiköprü Şehit Ekrem Ablay Çok Programlı Anadolu Lisesi

Adres
İKİKÖPRÜ BELDESİ KARADUMAN MAH. 344 SK. IMAM HATIP LISESI BLOK NO 5 İÇ KAPI NO 1 BEŞİRİ / BATMAN
Vizyon
Ülkemizde ve çevremizde sektörel faaliyetleri yönlendirebilen, güncel teknolojiyi kullanarak kendini sürekli yenileyebilen, girişimci ruha sahip öğrencilerin yetiştirildiği ve ilgili diğer kurumlara örnek olabilecek bir eğitim kurumu olmaktır.
Misyon
Öğrencilerimizin Atatürk ilke ve inkilaplarına bağlı, mesleki donanımlarını, kendi arzu ve yeteneklerini de dikkate alarak, çağın gerekleri doğrultusunda şekillendirerek kendine güvenen, sorumluluk sahibi, yeniliklere ayak uydurabilen, vatanını ve milletini seven, bilgili, mesleki anlamda yetişmiş, mesleğiyle ilgili teknik donanıma sahip, sektörün ihtiyaçlarını karşılayabilen donanımlı insan gücü olarak yetiştirebilmektir.
08:30- 16:10
Uydu İnternet (VSAT)
Ulaşım
İkiköprü Belediyesi ve Özel Taşıma Kooperitiflerine ait araçlar 30 dakikada bir Batmana ve Beşiri İlçe merkezine ulaşım sağlamaktadır.
Belde Merkezi
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz Batman Merkeze 21 km ve Beşiri ilçe Merkezine 6 km uzaklıkta bulunmaktadır.
Kontenjan Bilgileri
1 sınıf Anadolu Lisesi = 34 Öğrenci 1 Sınıf Anadolu İmam Hatip Lisesi = 34 Öğrenci 1 Sınıf Anadolu Meslek Programı (Çocuk Gelişimi ve Eğitimi)= 34 Öğrenci
Okulumuz yerel yerleştirme ile öğrenci almaktadır.
Okulumuz henüz mezun vermemiştir.
Okulumuz henüz mezun vermemiştir.
Proje Çalışmaları
Okulumuz Tübitak 2204, Tubitak Bilim Olimpiyatları, E Twinning ve Erasmus Projelerini katılmaktadır.