Nis

Okulumuzda öğrenimine devam eden ihtiyaç sahibi öğrencilerimiz yararına Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kulübümüz tarafından11 Mart 2024 / 29 Mart 2024 tarihleri arasında Ramazan Kumanyası kampanyası düzenlendi.

Kampanyaya katkı sunan tüm Öğrencilerimize, Velilerimize, Öğretmenlerimize ayrı ayrı teşekkür ederiz, Allah hepsinin hayrını kabul eylesin.

Mrt

Okulumuz tarafından düzenlenen 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü programı İlçe Kaymakamımız Muhammed YILMAZ ve Değerli Protokol üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Mrt

İlçe Kaymakamımız Muhammed YILMAZ, okulumuzun resim ve ebru sergisini ziyaret etti.

Mrt

TÜBİTAK 2204 A Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri yarışmalarına öğrencilerimizi götürdük.

TÜBİTAK 2204 A LİSE ÖĞRENCİLERİ ARAŞTIRMA PROJELERİ YARIŞMASI

Ara

Okulumuzda Okul Temelli Mesleki Gelişim Kapsamında Eğitimler Verilmiştir. Eğitimlerde görevli akademisyen ve öğretmenlerimize katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

1)  TÜBİTAK Proje Hazırlama Yöntem ve Uygulamaları ( Erkan ALKAN )

2) Etkili Sınıf Yönetimi ve İstenmeyen Davranışlar  ( Dr. Şehmus ORAL )

3) İhmal ve İstismar Semineri ( Dilan SÜTÇÜ )

4) Eğitimde Öğretmenin Rolü ve Öğretmenin Sınıf Yönetimi ( Prof. Dr. Şemsettin DURSUN )

Ara

"INTERNATIONAL CULTURE" eTwinning Projesi.

Kas

“Batman Gastronomi ve Kültür Sanat Festivali'ne öğretmen ve öğrencilerimizle katıldık.

Kas

Bakanlığımız tarafından başlatılan ve öğrencilerimizin kültür taşıyıcısı olan sözcüklerle buluşmasını ve dilimizin zenginliklerini tanımasını amaçlayan "Dizimizin Zenginlikleri Projesi" kapsamında "Bilen Oturur"etkinliğini gerçekleştirdik.

Kas

Okulumuzda Filistin yararına kermes düzenledik. İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Hüsamettin AKIN, Şube Müdürlerimiz Yavuz Selim AŞAN ve Orhan EŞER, Jandarma Karakolu Personeli ve İkiköprüdeki okul müdürleri ve öğretmenleri ile öğrencileri kermesimizi ziyaret edip destek verdiler. Kermesimize destek veren tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkur ederiz.

Kas

Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü fidan dikim etkinliklerine katılmak üzere 11 Kasım 2023 Cumartesi günü Saat 11.11'de Beşiride Sorumlu öğretmen ve 15 öğrencimizle fidanları toprakla buluşturduk.

Kas

Okulumuzun  Öğretmenleri ve öğrencileri tarafından hazırlanan tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'mızın söylenmesinin ardından başladı.

Sunumu öğrencilermiz tarafından yapılan anma programı;

1-Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı

2-Günün anlam ve önemini belirten konuşmanın yapılması

3-10 Kasım Ataürk'ü Anma ile ilgili yazıların okunması

4-10 Kasım Ataürk'ü Anma ile ilgili şiirlerin okunması

5-Kapanış

Kas

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı çoşkuyla kutlandı.

Cumhuriyet'imizin 100.yılı Etkinlikleri

May

okul tanıtım komisyonumuz tarafından beldemizde bulunan Sabancı Ortaokulu, İkiköprü Ortaokulu ve Turgut Özal Ortaokuluna tanıtım faaliyetleri kapsamında seminer verildi. Ayrıca okulumuzca hazırlanan afişler öğrencilere dağıtıldı.